5 Aralık 2012 Çarşamba

Erkeklerin için olmazsa olmaz 10 moda Kuralı

Tüm erkekler elbette moda bağımlısı olmak zorunda değiller. Ama bu 20 kurala eğer artık çağımızda biraz göze hoş görünmek istiyorsanız ayak uydurmanız şart. Geneli erkeklerimizin yaptığı ve kızlarında onları değişik isimlerle şekillendirmesine kadar dayanıyor. Eminim her ekek için oldukça faydalı bir yazı olacaktır. İşte her zaman takip etmeniz gereken 10 Moda kuralı

#1: Kemerinize hiçbir şey takmayın


Siz Batman yada yarımdıma koşmayı seven yardımcısı değilsiniz. Kemerinde böyle şeylere ancak bir Batman yada yardımcısı ihtiyaç duyabilir, sizin bunlara kesinlikle ihtiyacınız yok.

#2: Biçimsiz kunduralardan uzak durun

Baktınız ki olmuyor, bakmayın bu kadar basit. Kendinize daha modern kundura modelleri seçin dedenizin giydiği tarzdan yumurta kunduralardan tamamıyla uzak durun.

#3: Şık bir mavi takım elbise edinin


Düğündü nikahtı bile desek sadece eminim ki takım elbise insanların hayatında sarsılmaz bir yere sahiptir. Kendinize hoş bir dar kalıp mavi takım elbise edinin mümkünse paraya kıymayı göz önünde bulundurun.

#4: Seçerken Gözünüzle seçin



Bol takım elbiselerden olabildiğince uzak durun daha çok dar takım elbiseleri tercih edin. Alırken mantığınız 3 sene sonrada giymek değil sadece yakın zamanda giymek olsun.

#5: Düzenli Olun, gösterin

Hem Düzenli olun hemde bunları insanlara hissettirin. Bunuda ilk başta elinizdeki taşıdığınız eşyalar ile göstermeye başlayın.

#6:Her an görünebilecek olan çoraplar


Çoraplarınıza her an her yerde görünecekmiş gibi muamele yapın saçma sapan renklerden olabildiğince uzak durmaya çalışın.

#7:Asla sandalet çorap yapmayın !

Sandaletler ile asla çorap giymeyin. Eğer gerçekten çorap giymek istiyorsanız ayakkabılarınızı tercih edin.

#8: En fazla 2 düğme açın



Göğüsünüzü sergilemek sizi çoğu zaman itici kılar. En fazla 2 düğme kuralına uyun aşırıya kaçmayın. Zenci tarzı zincilerden tamamıyla uzak durun.

#9:Kıyafet uyumunu sağlayın

Kıyafetlerinizi seçerken biri anyadan biri konya'dan olmasın. Uyumlu giyinin göze güzel görünmeye çalışın.

#10:İki elinizi cebinize sokmayın !



İki elinizi de cebinize sokmaya çalışmayn. Fotoğraf çektirecek gibi poz vermeyin ve bir elinizi daima dışarıda tutmaya özen gösterin.