22 Aralık 2012 Cumartesi

Last Night 2010


2010 yapımı gerçekten izlemeye değer filmlerin arasında gelen bir film Last Night. Filmimiz evli bir çift olan Michael ve Joey’in bir akşam iş yemeğine davet edilmesi ile birlikte başlıyor. Burada Michael’ın eşinden gizlediği güzel çalışma arkadaşı ile Joey karşı karşıya geliyor. Olaylar bundan sonra başlıyor ve olay aldatma olaylarına kadar salkımlaşıp budaklanana kadar gidiyor. 

   Asıl olarak filmin temeldeki yer alan konusu evli çiftin birbirlerini aynı gecede nasıl aldattıklarıdır. Tabi her ikisi de birbirini aldatıyor diyemeyiz o yüzden filmi izlediğiniz de sanırım kadın ile erkek arasında ki ufak bir farka da göz atmış olacaksınızdır.


 Filmin sonu çok sade bitiyor. Hatta öyle ki film bittiğinde fareyi sallayarak acaba DVD’de bir şeyler mi var diye merak etmedim desem yalan olur. Filmin sonu haricinde her şey güzel ve izlemeye değer bir film. İzlemeye değer bir aşk filmi mi orasına tam olarak karar veremedim. Filmin en negatif yönü filmleri klişeleştiren özlü sözlerin içerisinde yer almıyor olması o yüzden Film repliklerine öyle umuyorum ki bu sefer yer veremeyeceğim.