25 Kasım 2012 Pazar

2012 Web tabanlı Online Oyun listesi (Geniş)


2012 Web tabanlı oyunların tanıtımı için güzel bir başlık hazırladım, Görsellerle de oldukça kuvvetlendirdim. Bu konuda ülkemiz oyuncuları arayış içerisinde ancak yeterli kaynak olmadığını fark ettim. Geniş bir kaynak olması içinde 2012 Web tabanlı online oyunlar listesi hazırlamanın doğru bir hareket olduğunu düşündüm. Liste de henüz sadece Türkçe Web tabanlı oyunlar'a yer verdim. Ancak eğer ilgi olursa listeyi İngilizce oyunlar ile de genişletmeyi planlıyorum. Bu arada Unutmayın ki içeriği genişleten ancak ve ancak ziyaretçilerdir. Sizde favori Web tabanlı oyununuzu yorum yaparak listemizde eğer yoksa eklememize yardımcı olabilirsiniz.




Pirate Strom

 Denizleri gerçek oyuncular ile kaynayan bir web tabanlı oyun, Son yıllarda geçmiş tarih similasyonlarının başında gelen bir oyun o. Pirate Strom 2012 Web tabanlı oyunlar arasında gerçekten en başta yer almayı gönülden hak ettiğine inandığım bir oyun. Denizlere açılın ve Pirate Strom denizlerinde kendinize ittifaklar kurun. Tek başınıza yada ekibinizle birlikte hareket edin.  Oyun efektleri açısından bazen sizin defalarca kendinize "Ben gerçekten online web tabanlı bir oyun mu oynuyorum?" sorusunu sormanıza neden olacaktır diye düşünüyorum. Hadi şimdi Pirate Strom ile toplarınızı konuşturun.

Priate Strom Web sitesine ulaşmak için tıklayınız.

Oyundan Görüntüler;

Online web tabanlı oyunlar
Online web tabanlı oyunlar

Drakensang Online

Drakensang macerasında ister bir büyücü istersenizde bir savaşçı olarak oyuna dahil oluyorsunuz. Belli bazı görevleri gerçekleştirebilip karekterinizin özelliklerini zaman içerisinde geliştiriyorsunuz. 3D grafik tasarımına sahip oyun kalite açısından oldukça zengin ve gönlünüzü feth etmeye hazır bir Web tabanlı online oyun. İşte Drakensang resmi sitesi ağzından oyununub hikayesini ve senaryosunu tanıtan harika tanıtım yazısı ;

Tehlike ve mucizelerle dolu bu mistik dünyada, çoktan unutulmuş antik yaratıklar geçmişin gölgesinden kurtulup tekrar ortaya çıkmaya başlıyorlar. Onlar insanoğlunun hakimiyeti ele geçirmesine tanık oldular, soyları tükenme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı ve kaçmaya zorlandılar. Dünyaları paramparça oldu ve yeni bir imparatorluk doğdu. Ama zaman aslında sonsuza kadar sürmesi beklenen bu düzeni parçaladı. Karanlık bir kült güç kazandı ve insanoğlunun en eski düşmanını salıverdi:Ejderha. Öfke dolu ejderha iki bin yılı aşkın süreden sonra dünyaya savaş açıyor. Yeni bir çağ başlıyor ve burada insanoğlunun hayatta kalması için savaşacak kahramanlara ihtiyaç var.


Oyundan Görüntüler;





BattleStar Galactica Online

BattleStar Galactica son yılda aslında eski popülerliğini her ne kadar koruyamamış olsa da yine de listemize girmesi gerektiğine inandığımız oyunlar arasında yer alıyor.SYFY games imzalı oyun, öyle umuyorum ki zaten çoğu kullanıcı da bu oyunu biliyordur ve bir hesap sahibidir. Yine de listemizde yer alması gereken kaliteli oyunlardan birisi Battlestar.
Saylonlar insanlar tarafından yaratıldı. Kendilerini geliştirdiler. Baş kaldırdılar.

İlk Saylon Savaşı'ndan 40 yıl sonra, Saylonlar geri döndü ve 12 Koloni'yi yakıp yıktılar. Sadece eski uzay gemisi Battlestar Galactica bu saldırıdan sağ kurtulabildi ve insanlığın on üçüncü kabilesinin efsanevi memleketini, "Dünya" adlı gezegeni bulmak için yola koyuldu.

Saylon kuvvetleri tarafından aylar süren sıkı takipten sonra Battlestar Galactica ve onun korumasındaki Koloni filosu, Saylon saldırısından kurtulan diğer uzay gemisi olan Battlestar Pegasus'la birleşti. Birlikte geri vurmayı başardılar ve Saylon filosunun diriliş gemisini yenilgiye uğrattılar. diye başlayarak devam eden bir hikayesi var.


Oyundan Görüntüler;









Deepolis

Pek bilinmediğini varsaydığım ve yine farklı macera arıyan oyun severler için kaçırılmayacak bir oyun olduğuna inandığım bir fantezi dünyası.  Aksiyon dolu web tabanlı MMO oyunu Deepolis‘e hoş geldin! Okyanusların 3D dünyasına dalıp çıkmak, gerçek bir derinlik etkisi yaratacaktır. Heyecanlı savaşlara katıl, denizaltını gizemli su altı dünyalarına ve bilinmeyen derinliklere yönlendir. Ticaret istasyonlarında taktik beceri göstererek, düşman fraksiyonlara ve filolara saldır.


Oyundan Görüntüler;
Web Sitesi oyundan görüntülerin kaynağını paylaşmadığı için ekran görüntüsü koyamadık.

War Of Titans

Hiçte bizlere yabancı gelmeyen bir oyun, Gladiatus'dan esinlenerek yaratılmış ama tabi ki bunun daha farklı tatlarıda mevcut. Belki de sıkılanlar ve farklı birşeyler denemek isteyenler için faydalı bir alternatif olabilecğeini düşündüm.
Online oyununu başlat: Haydi antik kolezyuma! Gerçek rakipler seni bekliyor: Multiplayer dövüşlerini muhteşem 3D görünümünde yaşa!
Kılıcının keskinliğine dikkat et ve sende online savaş: Burada kahramanlar doğuyor!


Oyundan Görüntüler;









Xblaster

Farklı bir uzay macerası olan Xblaster denemek isteyenlere değişik tadı olan BattleStar diyebiliriz.


Oyundan Görüntüler;
 


Lütfen sizde listemize yorum yaparak katkıda bulunun.
(Her hafta 2 Online oyun eklenecektir.)