19 Kasım 2012 Pazartesi

Göz ağrımasının nedenleri nelerdir ?

göz ağrıması nedenleri
 Bilgisayara baktığınızda gözleriniz bir anda dalıp gidiyor, yada kapatma isteği duyuyorsun. Dolayısıyla artık siz bir göz hastasısınız. Ertesi gün uzağa yakına bakıyorsunuz ve kendinize diyorsunuz ki "Hayır, Ben gayet net görüyorum." aslında net görmüyorsunuz.
Göz hastalıklarının temelinde kendimize daha doğrusu bedenimize olan öz güvenimiz yer alıyor. Gördüğümüzü zannediyoruz ama görmüyoruz ve aşırı bilgisayar ve gözümüzü yoracak şeyler başında vaktimizi geçirince de dolayısıyla gözlerimizin bozulması oldukça doğal bir durum haline geliyor.
Tabi artık günümüzde ne kadar LCD gibi benzeri ışıklı cihazlar ile gözlerimizi yorduğumuz da ortada bu yüzden bu durumdan kurtulmak için ciddi bir tıbbi tedavi şarttır.

 Göz ağrımasının başlıca nedenleri göz kuruluğu olmasınından da kaynaklanıyor olabilir eğer göz kuruluğu gibi bir sağlık probleminiz yoksa o zaman bir dinlendirici veya numaralı gözlük hayatına girecek demektir. Tıbbi tedaviden kaçınmak yerine hemen bir müdahale de bulunması sizin bugününüz ve yarınlarınız için oldukça faydalı olabilir.