4 Aralık 2012 Salı

İyi bir blog yazarı olmanın altın kuralı


İyi bir blog yazarı olmayı sanıyorum ki hepimiz istiyoruz. Bu yazıyı hem hayatımın farklı köşelerinde bana her zaman bir artı kattığı için hemde bir çok blogumda başarıya ulaştığım için yazmayı uygun gördüm.
Eminim girdiğiniz bir çok blogda yada bir çok web sitesinde iyi bir blogu olmak için size sunulan altın yolları göruyorsunuzdur. Bizin değineceğimiz konu bu altınlardan daha değerli ve sanırım pekte bu şekilde de bu konuyu işleyende olmamıştır. İyi bir blog yazarı olmak için okumak gerekir.

  Az değil çok okumak gerekir eğer ki elinize geçen çoğu şeyi büyük bir zevk ile okuyamıyorsanız ve okumaya ilgili gerçekten büyük sıkıntılarınız varsa iddia ediyorum hiç bir zaman iyi bir blog yazarı olamayacaksınız.

  Bu durumun sürekli bilincini kavramış bir blog olarakta zaten zaten sürekli belli başlı kitapların tanıtımını yapıyoruz. Unutmayın ne kadar iyi bir okuyucuysanız eğer o kadarda iyi bir yazar olabilirsiniz.Çoğu zaman blogcu arkadaşlar neden içerik sıkıntısı çekiyoruz diye düşünüyorlar, aslında bu sorununda cevabı budur. Eğer okumuyorsanız birşeyleri merak etmezsiniz ve o üretken yanınız araştırmacı tarafınız zaman içerisinde körelerek bomboş işe yaramaz hale dönüşür.